Τέμπη

“Ποτέ ξανά”, “Πάρε με όταν φτάσεις”! Δυο φράσεις “σύμβολο” τις οποίες φωνάζουν οι διαδηλωτές που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να διαδηλώσουν για το τραγικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στα Τέμπη το οποίο προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων νέων ανθρώπων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, 50.000 άνθρωπο περίπου έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν και ζητούν την τιμωρία όσων ευθύνονται για την κατάσταση στους σιδηρόδρομους και για το τραγικό δυστύχημα όπου 57 πολίτες έχασαν τη ζωή τους.

Οι πολίτες διαδηλώνουν γιατί δε θέλουν να επαναληφθεί με τέτοια αδιανόητη τραγωδία και ζητούν να υπάρξει άμεση λύση για να νιώσουν ξανά ασφαλείς.

ΆΝθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο Σύνταγμα, τα Προπύλαια, την Ερμού και σε άλλα σημεία για να διαδηλώσουν και να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τις οικογένειες που θρήνουν.

“Είμαστε όλοι στο ίδιο το βαγόνι” φωνάζει ο κόσμος που διαδηλώνει για τα θύματα και για τις κακές συνθήκες που υπάρχουν στους σιδηροδρόμους!

Τσέκαρε και το βίντεο του ΣΚΑΙ εδώ!

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει μαζικές κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και ο κόσμος ζητά δικαίωση.

Tσέκαρε και αυτά: