Τέμπη

Η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/2 στα Τέμπη και έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του πασίγνωστου μέσο “Guardian” και ένα drone που βρέθηκε στο σημείο κατέγραψε τις εικόνες που σοκάρουν πραγματικά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το γνωστό μέσο μπορεί κανείς να δει τα βαγόνια που συγκρούστηκαν και πως τα συντρίμμια δημιουργούν μια εικόνα που μπορεί να φέρει δάκρυα στα μάτια διότι μέσα σε αυτά υπήρχαν άνθρωποι. Άνθρωποι οι οποίοι ενδεχομένως να πιάστηκαν στον ύπνο και δεν είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα!

Όλος ο κόσμος είναι σοκαρισμένος με τα πλάνα που έχουν δημοσιευτεί και δείχνουν πως τα Τέμπη μετατράπηκαν για μια ακόμη φορά στον τάφο ανθρώπων που δεν περίμεναν πως το ασφαλέστερο ίσως μέσο θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μέρος που θα βρεθούν.

Τα βαγόνια έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα και οι διασώστες και οι πυροσβέστες κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μπορέσουν να βρουν έστω και μια μικρή ελπίδα ανάμεσα στα χαλάσματα.

Τσέκαρε το βίντεο: 

Ο τόπος μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Πυροσβεστικλης οι νεκροί ανέρχονται στους 36 και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι.

Οι τραυματίες ανέρχονται στους 66 και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία ενώ σε πολλές πόλεις σημειώνονται εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη.

Στα social media όπως είναι το Twitter και το Instagram ,ο κόσμος φανερώνει την τεράστια θλίψη του και την αγανάκτηση του ενώ και Τούρκοι χρήστες προσεύχονται για Τσίπρα ελληνικές οικογένειες.

Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και περισσότερα από 500 άτομα επιχείρησαν ενώ οι συνθήκες ήταν δυσμενείς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ακόμη αγνοούνται άνθρωποι και δυστυχώς οι αρχές αναφέρουν πως δε θα είναι καλά τα νέα τις επόμενες ώρες ενώ υπάρχουν οικογένειες οι οποίες αγωνιούν για τα δικά τους πρόσωπα. Περιμένουν έξω από τα νοσοκομεία για να ακολουθήσουν από τα χείλη των γιατρών ότι οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά.

Τσέκαρε και αυτά: