Τέμπη

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ξανά ζευγάρι και κάνουν διαρκώς εξορμήσεις με σκοπό να αναζωπυρώσουν τον έρωτα τους. Και είχαν Άγιο από ότι φαίνεται διότι είχαν κλείσει εισιτήρια να ταξιδέψουν με το Intercity το οποίο συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη και κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O επιχειρηματίας συγκλονισμένος από την τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή της Λάρισας δημοσίευσε τα εισιτήρια που είχε κλείσει με τη σύντροφο του τα οποία είναι τα αλλαγμένα, καθώς είχαν κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν με τη μοιραία αμαξοστοιχία αλλά για καλή τους τύχη τα άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Χαρακτηριστικά γράφει στην ανάρτηση του :

“Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξεις το εισιτήριο. Και έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό”.

Στην ανάρτηση έκανε tag τη σύντροφο του και εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό γεγονός το οποίο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. 

Οι δυο τους θα ταξίδευαν για πρώτη φορά με τρένο και ευτυχώς δεν ήταν επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία προκάλεσε τον θάνατο σε τουλάχιστον 36 ανθρώπους ενώ οι τραυματίες είναι δεκάδες.

Οι σωστικές ομάδες συνεχίζουν να ερευνούν το σημείο της σύγκρουσης καθώς υπάρχει φόβους για εγκλωβισμένους και τις επόμενες ώρες θα γίνουν ανακοινώσεις που αφορούν στις έρευνες και στον απολογισμό.

Η ελπίδα είναι ακόμη ζωντανή και όλοι προσεύχονται για το καλύτερο δυνατό!

Τσέκαρε και αυτά: