Τέμπη

Στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη πολλά ήταν τα νέα παιδιά που επέλεξαν να ταξιδέψουν με το Intercity έτσι ώστε να βρεθούν στις πόλεις τους και να συναντήσουν από κοντά τις οικογένειες τους ή να βρεθούν ξανά στο πανεπιστήμιο! Αλλά η μοίρα έπαιξε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Μέχρι και σήμερα Πέμπτη 2/2 οι αρχές ξεσκονίζουν το μέρος όπου σημειώθηκε το δυστύχημα έτσι ώστε να εξαντλήσουν την παραμικρή ελπίδα και να εντοπίσουν έστω και έναν αγνοούμενο! Και αυτό προσπαθούν να κάνουν συγγενείς και φίλοι των αγνοουμένων μέσω των social media.

Την Αλεξία Κούβελα τη γνωρίσαμε μέσω του GNTM ως ένα από τα πιο ωραία plus model pου έχουμε δει και μεσω του TikTok κάνει έκκληση στον κόσμο διότι αγνοοείται καλή της φίλη!

“Η φίλη μου ήταν στο τρένο !Έχουν περάσει 24 ώρες! Σας παρακαλώ βοηθήστε μας”, γράφει το μοντέλο στην ανάρτηση της και δείχνει το πρόσωπο της φίλη της σε περίπτωση που κάποιος την έχει δει!

@lexyscissors Βοήθεια #τεμπη #τροχαιο #βοηθεια #help #tempi #tebi #greece #trainwreck #accident #missing ♬ Dancing With Your Ghost – Sasha Alex Sloan

Οι αγνοούμενοι φέρεται να ανέρχονται στους 10 και μέχρι στιγμής η μόνη ταυτοποίηση που μπορεί να γίνει είναι μέσω των ηλεκτρικών εισιτηρίων καθώς στα νοσοκομεία επικρατεί πανικός διότι οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν ταυτοποιήσεις.

Οι οικογένειες και οι φίλοι των παιδιών και όσων αγνοούνται προσπαθούν να μαζέψουν κουράγιο και να κάνουν υπομονή καθώς οι ώρες είναι πολύ δύσκολες και προσπαθούν να είναι αισιόδοξοι καθώς δεν αποκλείεται κάποια άτομα να χάθηκαν σε κάποιο χαντάκι και να βρέθηκαν σε κάποια άλλα περιοχή!

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, κ.Θάνο Πλεύρη, έχει ξεκινήσει η ταυτοποίηση των θυμάτων ενώ υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος περιμένει με περίσσια υπομονή έξω από τα νοσοκομεία και δίνει δείγμα DNA ελπίζοντας πως θα ακούσει κάποια στιγμή νέα για τους δικούς του ανθρώπους.

Τσέκαρε και αυτά: