Τέμπη

Η Amazon είναι μια τεράστια εταιρεία η οποία κατά καιρούς κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις οι οποίες μας κάνουν να την εκτιμούμε λίγο παραπάνω! Αυτή τη φορά θέλησε να δείξει σεβασμό προς τα θύματα της τραγικής σύγκρουσης που σημειώθηκε στα Τέμπη και έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή εταιρεία ετοιμαζόταν να δώσει στη δημοσιότητα ένα trailer το οποίο αφορα στην σειρά Citadel, όμως, σε αυτό υπάρχει μια σκηνή που παρουσιάζει ένα σιδηροδρομικό ατύχημα και οι υπεύθυνοι θεώρησαν πως δεν είναι σωστό να κάνουν μια τέτοια κίνηση γιατί θέλουν να σεβαστούν την τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το Variety, η streaming υπηρεσία έβγαλε την εξής ανακοίνωση :

“Από σεβασμό προς τη διεθνή μας κοινότητα και λόγω των χθεσινών καταστροφικών έκτακτων ειδήσεων από την Ελλάδα, αναβάλλουμε με σεβασμό την κοινοποίηση του επίσημου τρέιλερ του Citadel”. 

Με αυτή την κίνηση η γνωστή υπηρεσία θέλησε να δείξει σεβασμό απέναντι στις δύσκολες στιγμές που η Ελλάδα.

Η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και όλα τα διεθνή ΜΜΕ προβάλλουν εικόνες από το δυστύχημα που σημάδεψε για πάντα τις ζωές των ανθρώπων που τραυματίστηκαν αλλά και τις ζωές όσων έχασαν αγαπημένα πρόσωπα.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σοκαριστικό από τις εικόνες που βλέπουμε με γονείς να περιμένουν να μάθουν νέα για τα παιδιά τους ή με συζύγους και συντρόφους να περιμένουν να ακούσουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Aυτή η αδιανόητη καταστροφή, θέλουμε να ελπίζουμε πως θα κάνει κάποιους ανθρώπους να δουν διαφορετικά τα πράγματα και τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν καθώς δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις εν έχει 2023.

Kαλό κουράγιο σε όλους!

Τσέκαρε και αυτά: