Τέμπη

Mε μια νέα ανάρτηση θέλησε ο Αρκάς να φανερώσει τη θλίψη του για το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους στα Τέμπη και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως εν έχει 2023 συνέβη κάτι τόσο σοκαριστικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Αρκάς έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση με ένα σκίτσο του λίγες ώρες αφού σημειώθηκε το μοιραίο δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών και επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Instagram η οποία είναι πραγματικά αποκαρδιωτική!

Στη νέα του ανάρτηση παρουσιάζει μια εικόνα η οποία έχει δημιουργηθεί με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και δείχνει ένα κοριτσάκι να κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενός τρένου ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε χαλάσματα. Απλά συγκλονιστικό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arkas.official (@arkas.official)

“Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Και όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας η φυσική ηλιθιότητα του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία”, έγραψε ο Αρκάς στην φωτογραφία! 

To πρώτο σκίτσο του Αρκά έδειχνε τον μήνα Μάρτιο να κλαίει ενώ δίπλα του είναι ένα τρένο του οποίο η πρόσοψη ήταν μια νεκροκεφαλή και έτσι ήθελε να περάσει το δικό του μήνυμα για τα Τέμπη.

Τσέκαρε και αυτά: