Τέμπη

Η ομάδα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και η παρουσιάστρια, Ναταλίας Γερμανού, προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας το πρόγραμμα το οποίο έχουν αναλάβει αλλά ήταν πολύ δύσκολο λόγω του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια, η οποία πάντα αγγίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα κοινωνικά θέματα και ότι στενάχωρο υπάρχει στον κόσμο, θέλησε να πει κάποια λόγια τους τηλεθεατές που παρακολουθούν την εκπομπή της και με συγκίνησε είπε πως η εκπομπή ορφάνεψε από τίτλο και πως πρέπει να σεβαστούν όλοι τα θύματα και τις οικογένειες τους.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν είμαστε καλύτερα δε γίνεται σήμερα. Είμαστε μια εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο. Δεν αισθανόμαστε έτσι. Νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε εσείς από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Συζητούσαμε από προχθές με όλη την ομάδα τι θα κάνουμε, αν θα βγούμε και πως θα βγούμε. Τι θα πούμε; Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κόσμος που έχει την ανάγκη να ψυχαγωγηθεί. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε όμως και κανονικοί άνθρωποι που στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε”. 

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να κρατήσει ένα συγκεκριμένο ύφος στον αέρα της εκπομπής της γιατί είναι πολύ δύσκολο να αλά κάποιος για το δυστύχημα στα Τέμπη και συνέχισε λέγοντας:

“Μπορεί να μην κλαίμε στον αέρα γιατί προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες και να φανούμε ψύχραιμοι αλλά νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε κι εσείς. Θα προσπαθήσουμε μέχρι της 16.30 να φέρουμε εις πέρας την εκπομπή… Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεμοιρολογίστρες, τηλεδικαστές, να κανιβαλίσουμε τη μνήμη ανθρώπων που σεβόμαστε πιο πολύ από τους εαυτούς μας. Σεβασμός στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και τις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη”

Τσέκαρε και αυτά: