Τέμπη

Το δυστύχημα στα Τέμπη όπου μια εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με ένα Intercity τρένο δε θα ξεχαστεί ποτέ και διαρκώς βγαίνουν στη δημοσιότητα ιστορίες ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή! Μοιραίο λάθος, πράγματα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν ποτέ, άθλιες καταστάσεις στους σιδηροδρόμους και θύματα… Αυτά είναι κάποια κομμάτια τα οποία συνθέτουν ένα παζλ που έχει ως κύριο συστατικό το αίμα! Μια ανείπωτη τραγωδία που μας θύμισε πόσο σημαντική είναι η φράση “Πάρε με όταν φτάσεις”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μιλώντας στην εκπομπή “Οι Δεκατιανοί” ο κ.Στέλιος Κουκαριώτης είπε πως οι δυο αδερφές του ήρθαν στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να παραστούν στην κηδεία ξάδερφος τους και έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

Ο κ.Στέλιος είχε να δει τις αδερφές του πολλούς μήνες και εκείνες μπήκαν στο πρώτο βαγόνι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη! Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει με εκείνες όταν ήταν στο τρένο και τον πήραν τηλέφωνο από τη Γερμανία όπου και τον ενημέρωσαν για το δυστύχημα.

Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί από τη Γερμανία ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αδερφές μου και δεν τα κατάφεραν. Μου είπαν ότι είδαν στις ειδήσεις για ένα δυστύχημα και τότε άρχισα να ψάχνω πληροφορίες. Είδα ότι το τρένο θα έπρεπε να είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε καθυστέρηση 1,5 ώρας. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το τρένο που ήταν πάνω και οι αδελφές μου ήταν το μοιραίο”.

Οι δυο γυναίκες ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό να παραστούν σε κηδεία ξαδέρφης τους και η μοίρα τους έπαιξε πολύ σκληρό παιχνίδι καθώς έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5/3.

Συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν δικά τους πρόσωπα και καλή ανάρρωση στους τραυματίες!

 

Τσέκαρε και αυτά: