Τέμπη

Πολλά είναι τα πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη και οι οικογένειες των ανθρώπων που ήταν επιβάτες στη μοιραία αμαξοστοιχία προσπαθούν να τους βρουν ή να μάθουν τι έχουν απογίνει τα δικά τους παιδιά.

Δεν είναι λίγοι οι αγνοούμενοι οι οποίοι ακόμη δεν έχουν βρεθεί και οι συγγενείς τους και φίλοι τους έχουν δημοσειελυσει εικόνες τους στα social media με σκοπό να μάθουν αν κάποιος τους έχει δει και αν μπορούν να τους βοηθήσουν!

Με κάθε επιφύλαξη, ο ΣΚΑΙ δημοσιεύει κάποιες εικόνες τους έτσι ώστε να τις δει ο κόσμος και αν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει και να δοθεί λίγο φως στην αγωνία των συγγενών που έμαθαν ότι το δικό τους παιδί ήταν στο φονικό δυστύχημα στα Τέμπη!

Οι φωτογραφίες των αγνοούμενων νέων έχουν κατακλύσει τα social media και πολλοί είναι οι λογαριασμοί που κάνουν αναδημοσιεύσεις έτσι ώστε να βοηθήσουν Τσίπρα οικογένειες που ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους!

Συνεχώς γίνονται προσπάθειες και οι αρχές προσπαθούν να “χτενίσουν” τον τόπο όπου σημειώθηκε το ατύχημα καθώς βρίσκουν ευρήματα τα οποία είναι σοκαριστικά.

Καλό κουράγιο!

Tσέκαρε και αυτά: