Τέμπη

Τι και ποιος μπορεί να πει κάτι στους συγγενείς των θυμάτων που επέβαιναν στη φονική αμαξοστοιχία στα Τέμπη; Μια εθνική τραγωδία ραγίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων και οι ώρες που περνούν δημιουργούν ακόμη ποιο περίεργα συναισθήματα σε όλους γιατί αρχίζει να παίρνει τη θέση της θλίψης, η οργή!

Δυστυχώς, τα νέα που λαμβάνουν πολλές οικογένειες των οποίων τα παιδιά ήταν επιβάτες στο τρένο στα Τέμπη δεν είναι καλά. Οι ταυτοποιήσεις των σωρών ξεκίνησαν και ήδη ξέρουμε πως 36 αγνοούμενοι είναι νεκροί. Υπάρχουν εκτιμήσεις πως μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι σωροί έτσι ώστε να μάθουν όλες οι οικογένειες τι έχει συμβεί στους δικούς τους ανθρώπους.

Συγγενείς των θυμάτων αγωνιούν έξω από το νοσοκομείο Λάρισας καθώς οι γιατροί και οι ιατροδικαστές προσπαθούν να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουν να ταυτοποιηθούν οι σωροί.

Η 34χρονη Αθήνα και μητέρα, ο Βάιος, η 23χρονη Ιφιγένεια, ο 32χρονος μηχανοδηγός Δημήτρης, η 24χρονη Αναστασία  ο 28χρονος Νίκος επίσης μηχανοδηγός, ήταν κάποιοι από τους ανθρώπους που αγνοούνταν… και τα νέα δυστυχώς που έλαβαν οι οικογένειες τους ήταν τραγικά.

Η μακάβρια λίστα δε θα σταματήσει να μακραίνει καθώς το μακάβριο έργο των ειδικών συνεχίζεται και κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως νέα παιδιά έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα.

Οι νεκροί ανέρχονται στους 57 σύμφωνα με την ενημέρωση της επροσώπου της ΕΛΑΣκαι έχουν ταυτοποιηθεί 36 σωροί.

“Ο αριθμός των νεκρών είναι 57. Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος να προσθέτουν τον αριθμό όσων έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι από τους συγγενείς τους. Όσοι έχουν δηλωθεί αρχικά συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς”. 

Τσέκαρε και αυτά: