Τέμπη

Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες είναι συγκλονισμένοι με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και όλοι θέλουν να μάθουν τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παρουσιαστής του “Dragon’s Den” θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις που έκανε με τους followers του στο Instagram και έγραψε πράγματα τα οποία σλιγουρα έχουμε σκεφτεί όλοι σχετικά με την τεχνολογία που θα έπρεπε να διαθέτουν τα νέα μέσα.

“Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμη ο νους μου ότι το 2023 κάποιος απλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγία σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτο με ανθρώπους… και έγινε αυτό που έγινε!

Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsupp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου και βγάζει ήχους!

Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο! Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα… η αδιαφορία όμως είναι”. 

Πολλοί είναι οι instagrammers oι οποίοι χρησιμοποιούν από χθες τις πλατφόρμες του για να κοινοποιήσουν τα πρόσωπα όσων αγνοούνται λόγω του δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη και προσπαθούν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν.

Η ανείπωτη τραγωδία έχει σοκάρει ακόμη και τον διεθνή Τύπο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ σε Βρετανία, Αμερική και σε άλλες χώρες όπου σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν και αναρωτιούνται για τα πραγματικά αίτια του!

Μέχρι στιγμής υπάρχει μια σύλληψη και είναι αυτή του σταθμάρχη αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να δούμε να αποδίδονται ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Τσέκαρε και αυτά :