Τέμπη

Τα κανάλια προσαρμόζουν αναλόγως τα προγράμματος τους μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2 και το J2US θα είναι ένα από τα show που δε θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες του Σάββατο 4/2.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παρουσιαστής του τραγουδιστικού show θέλησε μέσω Instagram να ενημερλωσι τον κόσμο πως το Σάββατο δε θα δούμε την εκπομπή και με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας που σημειωθηκε στα Τέμπη!

“Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές τόσων ανθρώπων, τόσων νέων παιδιών, τόσο άδικα και τόσο σκληρά, αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει.

Σε αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2Us να «σιγήσει», τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους”, έγραψε σε Instagram story ο παρουσιαστής. 

Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές βρίσκονται επίθεση ποδός τις τελευταίες ώρες και μεταδίδουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο τραγικό δυστύχημα!

Τα κανάλια έχουν προσαρμόσει τις εκπομπές τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χάνουμε λεπτό τις εξελίξεις που αφορούν στο πολύνεκρο δυστύχημα και πολλές είναι οι σειρές που θα μεταδοθούν το Σάββατο.

Τσέκαρε και αυτά: