Τέμπη

Στα Τέμπη σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία… Ένα δυστύχημα το οποίο έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο… Ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκαν νέα παιδιά και όχι μόνο… Μια ολόκληρη χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απώλεια η οποία δε θα ξεχαστεί και γονείς αλλά και οικογένειες αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους… Τι να πει κανείς;

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια γυναικεία χορωδία με την ονομασία “Chores Voices” θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα νέα παιδιά που χάθηκαν και με ένα νανούρισμα αποχαιρετά Τσίπρα αθώες ψυχές που έφυγαν από τη ζωή. Γυναίκες φορώντας μαύρες μπλούζες και λευκά παντελόνια τραγουδούν με απόλυτο συγχρονισμό ένα από τα πιο ιδιαίτερα νανουρίσματα και προκαλούν ανατριχίλα.

Στο Instagram ανάρτησαν ένα βίντεο μέσω του οποίου τις βλέπουμε με θλιμμένα πρόσωπα να τραγουδούν το γνωστό νανούρισμα “Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά” και οι μελωδίες που ακούγονται θυμίζουν ψαλμούς της εκκλησίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chóres (@chores.voices)

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά στη σελίδα αναρτήθηκε την Κυριακή 5/3 και ήταν ένας τρόπος για να δείξουν τη δική τους θλίψη!

H τραγωδία στα Τέμπη δεν άφησε κανέναν ασυγκλινητο και πολλοί ήταν αυτοί που κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν για τις ψυχές που χάθηκαν αλλά και για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα καθώς δεν γίνεται εν έχει 2023 να συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Είναι αδιανόητο!

Κουράγιο σε όλους!

 

Τσέκαρε και αυτά: