Τέμπη

Τέμπη… Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ οι αρχές ενημερώνονται για σύγκρουση τρένων αλλά κανείς δε φανατιζόταν πως θα αντίκριζε ένα πολεμικό σκηνικό όπου οι πυρακτωμένες λαμαρίνες θα πνίγουν τον κόσμο που εγκλωβισμένος θα προσπαθεί να βρει ανάσα και κουράγιο για να αντέξει…

Ο Αρκάς, πάντα επίκαιρος, ανάρτησε στo Facebook ένα συγκλονιστικό σκίτσο το οποίο δείχνει ένα τρένο με ζωγραφισμένη μι νεκροκεφαλή μπροστά του και το οδηγεί ο Χάρος και δίπλα του βρίσκεται ο μήνας Μάρτιος ο οποίος είναι δακρυσμένος. “To the point” και χωρίς πολλές φλυαρίες.

Η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη έχει προκαλέσει σε όλους ανάμεικτα συναισθήματα μα πάνω από όλα η θλίψη είναι αυτή που κυριεύει.

Όλοι ζητούν να αποδωθούν ευθύνες αλλά ξεχνούν κάτι βασικό… Χάθηκαν ψυχές… Ψυχές ανθρώπων που πιάστηκαν στον ύπνο γιατί κάποιος φέρεται να είπε “Πάμε και όπου βγει”. Αναμένεται να γίνουν ποινικές διώξεις αλλά και πάλι… Γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για μια ακόμη φορά.

Μέχρι στιγμής οι νεκροί αγγίξουν τους 36, οι τραυματίες είναι πολλοί και βρίσκονται στα νοσοκομεία όπου και οι γιατροί κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τους βοηθήσουν ενώ στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται οι αρχές και άνθρωποι της κυβέρνησης για να επιβλέψουν το χώρο.

Tσέκαρε και αυτά: