Τέμπη

To τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και στον παγκόσμιο Τύπο είναι ένα από τα πρώτα θέματα που παίζουν καθώς οι ξένοι δημοσιογράφοι καλύπτουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο το σοκαριστικό ρεπορτάζ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Πολλοί ήταν οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έμελλε να τους αλλάξει όλη τη ζωή και σε κάποιους να τη στερήσει. Και μιλούσαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους ενώ βρίσκονταν στο βαγόνι τους μη περιμένοντας πως η τραγωδία θα τους χτυπήσει την πόρτα!

Παιδιά του 2ου Γυμνασίου στο Μεσολόγγι συγκινημένα από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και χρησιμοποιώντας ςτις σχολικές σάκες τους δημιούργησαν τη φράση “Πάρε όταν φτάσεις”. Μια φράση που λέει η μάνα, ο πατέρας, ο φίλος, ο σύντροφος στο πρόσωπο που θέλει να ξέρει ότι είναι καλά!

Τσέκαρε την ανάρτηση τους:

Τα παιδιά θέλησαν με το δικό τους τρόπο να δείξουν στη στεναχώρια τους και την οργή τους για το τραγικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε και έχει ήδη γίνει viral η εικόνα που δημιούργησαν!

Tσέκαρε και αυτά: