Τέμπη

Όσο περνούν οι ώρες οι οικογένειες των ανθρώπων που αγνοούνται χάνουν την ελπίδα τους και αρχίζουν να πιστεύουν πως δε γλίτωσαν από το σοκαριστικό τροχαίο στα Τέμπη. Και η οργή τους φουντώνει διότι ισχυρίζονται πως δεν παίρνουν τις απαντήσεις που θέλουν στα ερωτήματα που θέτουν.

Πολλοί ήταν οι επιβάτες που έκλεισαν εισιτήριο ηλεκτρονικά και κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει προς το παρών ποιες ήταν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος. τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει ενδελεχείς έρευνα έτσι ώστε να δοθούν οι απαντήσεις που όλοι θέλουν.

Ένας νεαρός άνδρας φέρεται να έχασε πατέρα και αδερφό στο μοιραίο δυστύχημα ξέσπασε και πολύ δικαίως μπροστά στις κάμερες καθώς ζητά απαντήσει και ακόμη δεν τις έχει πάρει.

“Από χθες το πρωί μιλάω με τη συγκεκριμένη εταιρεία και προσπαθώ να μάθω που κάθονταν. Έρχεται ο κύριος Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας να μας πουν τι;. Αερολογίες για να προσπαθήσουν να καθησυχάσουν τον κόσμο. Τα εισιτήρια των δικών μου ήταν ηλεκτρονικά και τα δυο. Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομα μου και κανεις δεν πήρε πίσω. Προφανώς ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι νεκροί. Πληρώσανε 50 εισιτήρια “θανάτου”. Πόσοι νεκροί; Δεν ξέρω πόσοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει τίποτα για αυτό. Νέα παιδιά… ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών, το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν λέει τίποτα για αυτό. Δεν θέλω κάποιος να ερθει να μου δώσει στήριξη, θα στηριχτώ μόνος μου”.

Ο νεαρός άνδρας ξέσπασε καθώς η κατάσταση είναι δραματική και θέλει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν στα Τέμπη ενώ περιμένει να μάθει αν όντως τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι νεκρά.

Καλό κουράγιο να έχει και αυτός αλλά και όλες οι οικογένειες που βιώνουν εφιαλτικές στιγμές.

Τσέκαρε και αυτά: