Tέμπη

ΤέμπηΓιώργος Γαλίτης εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση με τα ιδιαίτερα σκίτσα που δημιουργεί και με μια εικόνα του κατάφερε να μας ραγίσει ακόμη περισσότερο την καρδιά.

O καλλιτέχνης έκανε μια σειρά αναρτήσεων με διάφορα σκίτσα που αφορούν στην νέα εθνική τραγωδία που έχει κάνει όλους τους Έλληνες να δακρύσουν αλλά η τελευταία του εικόνα είναι ένα ανατριχιαστικό “μήνυμα” προς τις μαμάδες που έχασαν τα αγγελούδια τους στο δυστύχημα που δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς.

Στη νέα εικόνα που ανάρτησε ο Γιώργος Γαλίτης στο Instagram βλέπουμε ένα παιδί να είναι στον ουρανό, να πατά πάνω σε ένα σύννεφο και να λέει δυο πολύ απλές αλλά τόσο σημαντικές κουβέντες

“Μαμά έφτασα”.

Η εικόνα αυτή μπορεί να λυγίσει και τον πιο δυνατό διότι το πρώτο πράγμα που θέλει να ακούσει ένα γονιός όταν το παιδί του ταξιδεύει ή πηγαίνει κάπου είναι πως έφτασε και πως είναι ασφαλής.

Το μήνυμα αυτό είναι για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες οι οποίοι έχασαν τα παιδιά τους και ψάχνουν το κουράγιο για να μπορέσουν να τα αποχαιρετίσουν. Πόσο σκληρό… Πραγματικά συλλυπητήρια σε όλους σας… και καλή δύναμη!

Κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να πει σε μια τέτοια περίπτωση…. Σε μια περίπτωση όπου ένας γονιός πίστευε πως το καμάρι του μπαίνει σε ένα ασφαλές μέσο και πως έρχεται σπίτι του!

Τα Τέμπη για μια ακόμη φορά μάτωσαν – έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα και στο παρελθόν – και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι νιώθουν όλοι οι άνθρωποι που έγιναν μάρτυρες της φρίκης και όσοι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο!

Ανείπωτη τραγωδία και πρέπει να αποδωθούν ευθύνες εκεί που πρέπει γιατί αλλιώς θα έχουμε αποτύχει για μια ακόμη φορά.

Τσέκαρε και αυτά: