Tέρας του Λοχ Νες

Ο μύθος που υπάρχει γύρω από το περίφημο “Tέρας του Λοχ Νες” απασχολεί ακόμη και σήμερα τους συνωμοσιολόγους, τους κυνηγούς αλλά και όσους ασχολούνται με την προϊστορική εποχή.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο είδε τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει και μαύρη φιγούρα να εμφανίζεται στην περίφημη λίμνη της Σκωτίας, και όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν ερωτήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας 58χρονος κυνηγός, ο Έιον Ο’ Φάοντγκαιν είδε ένα – όπως ισχυρίζεται – και το οποίο είχε μαύρη μορφή, με μια καμπούρα, μακριά μουσούδα και ουρά στη λίμνη του Λοχ Νες και σύμφωνα με τη Daily Mail έχει πάθει το σοκ της ζωής του καθώς δεν περίμενε να δει κίνηση ενώ κοιτούσε μέσα από τη web camera.

O βετεράνος κυνηγός περιέγραψε πως το σκηνικό του θύμισε μια ταινία του 2007 με τίτλο Water Horse: Legend of the Deep  και πλέον είναι πεπεισμένος πως υπάρχει κάτι στη λίμνη και πως η μυθλογία έρχεται στην πραγματικότητα.

Τσέκαρε το βίντεο :

Ο κυνηγός βρισκόταν στο σπίτι του στο Ντόνεγκαλ της Ιρλανδίας και παρατηρούσε μέσω της webcam που έχε στηθεί στη λίμνη όπου φέρεται να ζούσε κάποτε το Τέρας του Λοχ Νες όταν είδε τη μαύρη φιγούρα να εμφανίζεται.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ποιος έριξε “άκυρο” στον Ατζούν

Χριστούγεννα στο Δουβλίνο : Τι να κάνεις αν πας