Τερέζα Καζιτόρη

Ένα υπέροχο νοσταλγικά μελωδικό τραγούδι έρχεται από την ταλαντούχα Τερέζα Καζιτόρη, η οποία από τα πρώτα της βήματα έχει δείξει πως η τέχνη δεν έχει μόνο ένα δρόμο.

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο “Αποδημητικά πουλιά” με ιδιαίτερα συγκινητικούς στίχους και παραδοσιακά στοιχεία, συνθέτοντας όλα μαζί την εικόνα δύο προσώπων που διαρκώς αποχωρίζονται μα πάντα επιθυμούν να ξανασμίξουν.

Η Τερέζα Καζιτόρη δεν μας δείχνει μέσα από αυτό το τραγούδι μόνο τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και ένα άλλο ταλέντο, αφού η ίδια είναι η στιχουργός και έχει συνθέσει και τη μουσική.

Την ενορχήστρωση του νέου τραγουδιού έχουν επιμεληθεί οι Μανόλης Βλάχος και Μανόλης Ανδρουλιδάκης, ενώ το videoart που το συνοδεύει είναι αποτέλεσμα της μοναδικής δουλειάς των Κατερίνα Χατζηθέμελη, Στέλιου Καζιτόρη και Μαρίας Τραυλού.

Ακούστε το τραγούδι από την Τερέζα Καζιτόρη:

Το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Μιχαλάκης και η Μαρία Τραυλού.

 

Από τις πρώτες ημέρες το κοινό έχει αρχίσει να αγκαλιάζει το νέο αυτό τραγούδι και είναι βέβαιο πως η γεμάτη ζεστασιά φωνή της, θα συγκινήσει τους ακροατές.

Η Τερέζα Καζιτόρη άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι από την ηλικία των 16 ετών και έχει διδαχθεί όχι μόνο μοντέρνο, αλλά και κλασικό τραγούδι, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να υπηρετήσει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Η ίδια από νωρίς συνειδητοποίησε και το ταλέντο της και στη στιχουργική, αλλά και στη σύνθεση μουσικής, με την οποια πειραματίζεται “μπερδεύοντας” διάφορα είδη μεταξύ τους.

Το τραγούδι όμως δεν είναι το μοναδικό ταλέντο που εξέλιξε! Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης και μάλιστα δουλεύει ως ηθοποιός και voice actress.

H ίδια πάντως δηλώνει πως η τέχνη δεν είναι δρόμοι που πρέπει να διαλέξεις έναν, αλλά κρίκοι που όλοι μαζί φτιάχνουν μία αλυσίδα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Jerry Lawson: Το Doodle της Google