Tesla

Ένας Αυστραλός δημιουργός περιεχόμενου στο YouTube και στο TikTok αποκάλυψε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με το Tesla του και πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που συμφώνησαν μαζί του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Λουκ ‘Εργουιν, γνωστός για τα περίεργα βίντεο που δημιουργεί και μοιράζεται στα social media, θέλησε να μοιραστεί τα θετικά και τα αρνητικά που έχει το όχημα του.

Δείχνοντας το λευκό αμάξι του, προτού να μπει μέσα ξεκίνησε να αναφέρεται στα βασικά προβλήματα λέγοντας πώς έχει πολλή ζέστη όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και φαίνεται να τραβά ηλιακή ενέργεια.

“Ο ήλιος πέφτει απευθείας πάνω του και έχει πολλή ζέστη”, αναφέρει ο TikToker.

Δεν παρέλειψε να κριτικάρει το υψηλό κόστος που έχει η αναβάθμιση του συστήματος του οχήματος της Tesla και ισχυρίζεται πώς για να αναβαθμιστούν λειτουργίες όπως είναι ο αυτόματος πιλότος μπορεί να ανέρχεται το ποσό στα 10.000 αυστραλιανά δολάρια.

Οι σούπερ- φορτιστές είναι και αυτό ένα θέμα το οποίο θίγει καθώς αναφέρεται στο κόστος της φόρτισης το οποίο ανέρχεται στα 30 αυστραλιανά δολάρια και κάνει μισή ώρα για να φορτίσει.

“Νόμιζα πώς θα είναι δωρεάν η φόρτιση επειδή πήρα αυτό το αυτοκίνητο. Αν υπάρχει κόσμος ο οποίο φορτίζει το αμάξι του, τότε θα πρέπει να περιμένεις για όση ώρα χρειάζεται”.

Τσέκαρε και αυτά: