Tesla

Όλοι ξέρουμε πως τα ακριβά δημιουργήματα του Έλον Μάσκ, Tesla, δημιουργήθηκαν με σκοπό να ενισχύσουν την ηλεκτροκίνηση αλλά κάποιοι θέλησαν να “κακοποιήσουν” ένα όχημα και να το γεμίσουν βενζίνη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H εταιρεία του δισεκατομμυριούχου έχει δημιουργήσει οχήματα τα οποία φορτίζονται σε διάφορα σημεία όπου υπάρχουν ειδικοί φορτιστές αλλά δυο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν το απίστευτο και να βάλουν βενζίνη.

Σε βίντεο το οποίο έχει γίνει viral βλέπουμε τις ιδιοκτήτριες των Tesla να σταματούν σε ένα βενζινάδικο και να ψάχνουν να βρουν την υποδοχή της αντλίας για να γεμίσουν το όχημα τους με βενζίνη και ενώ υπάρχει κόσμος που λέει πως δεν υπάρχει και πως χρειάζεται ρεύμα εκείνες ψάχνουν.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Όλα τα οχήματα τα οποία παράγει η Tesla είναι αμιγώς ηλεκτρικά και ο κόσμος πληρώνει αρκετά μεγάλα ποσά με σκοπό να τα αποκτήσουν. Και δε γεμίζονται με βενζίνη.

Κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο είναι αληθινό ή αν πρόκειται για μια φάρσα καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως υπάρχει άνθρωπος που δε γνωρίζει πως τα συγκεκριμένα οχήματα δεν παίρνουν βενζίνη.

Απίστευτο όπως και να έχει!

Tσέκαρε και αυτά: