Tesla

H Tesla είναι μια εταιρεία που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Αμερικάνων και άλλων πολιτών στον κόσμο καθώς προσφέρει ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό! Θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει ως τα “iPhone” στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η γνωστή εταιρεία είναι έτοιμη να δώσει στον κόσμο το Cybertruck το οποίο είναι στην ουσία ένα “αγροτικό”  όχημα το οποίο διαθέτει καρότσα και θα είναι ένα όχημα το οποίο θα διατεθεί σε περιορισμένο κοινό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι πρώτες πληροφορίες για αυτό έχουν διαρρεύσει κι ο Matthew Donegan-Ryan, ο οποίος είναι ένας από τους 50 μετόχους που έδωσε το παρών στην “κλειστή” παρουσίαση που έγινε για το cybertruck της Tesla θα είναι πιο μικρό σε διαστάσεις σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί και θα έχει μακρύτερη καρότσα ενώ θα μπορεί να μεταφέρει μεγάλο φορτίο όπως άλλα οχήμτα της τάξης του.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή τιμή του συγκεκριμένου οχήματος και όλοι οι φανς ανυπομονούν να δουν το όχημα να ολοκληρώνεται έτσι ώστε να μπορούν να το δοκιμάσουν και να το αγοράσουν.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να του δούμε σε κίνηση!

Τσέκαρε και αυτά: