Θανάσης Ευθυμιάδης

Θανάσης Ευθυμιάδης  : Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA, και μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, αναζητάμε την ισορροπία μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι «Ρίζες» μάς ανοίγουν εναλλακτικούς δρόμους για να συνδεθούμε ξανά με τον πυρήνα της ύπαρξής μας, να επικοινωνήσουμε με τη φύση, την ψυχή, το σώμα μας, να κατακτήσουμε την ισορροπία και την ευτυχία.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μιλάει για την κατάθλιψη που βίωσε και για το πώς βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παπαναστασάτος υποδέχεται τον Θανάση στο Καπανδρίτι και τον μυεί στην πρακτική του sweat lodge. Στον Όλυμπο, ο Θανάσης περπατάει σε μονοπάτια, κάνει μπάνιο σε έναν παγωμένο καταρράκτη και εκτελεί ασκήσεις καλλισθενικής με τον Ιωνάθαν Χουλιαρό.

Επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ακροβάτης Manuk Καρυωτάκης με την ομάδα του δείχνουν στον Θανάση ασκήσεις ισορροπίας και ακροβατικά.

Τέλος, ο γιατρός Νίκος Κωστόπουλος εξηγεί τις αρχές της αγιουρβέδα και παρουσιάζει ασκήσεις αναπνοής πραναγιάμα και γιόγκα, που είναι χρήσιμες για την
αντιμετώπιση του στρες.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Τσέκαρε και αυτά :

Μανικιούρ : Το look που δημιούργησε η Betina Goldstein

Θεσσαλία: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την περιοχή