Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι από τους ανθρώπους που έχει αποφασίσει να ζει στη φύση και οι τρόποι που επιλέγει να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις που αφορούν την υγεία, είναι τελείως φυσικοί και θέλει να τους μοιραστεί με τον κόσμο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram το καλοκαίρι και από τότε μας χαρίζει όμορφες εικόνες από τη φύση που τόσο λατρεύει.

Αυτή τη φορά ο Θανάσης Ευθυμιάδης, θέλησε να μας δείξει πως να καθαρίζουμε τη μύτη μας με φυσικό τρόπο και χρησιμοποιεί ένα πήλινο κανατάκι το οποίο έχει γεμίσει με αλατόνερο και κάνει καθαρισμό μύτης! Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να καθαρίσει τη ρινική κοιλότητα του και να παίρνει καλές αναπνοές.

Τσέκαρε το βίντεο του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις