Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας συστήθηκε μέσω της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» και μετά από αυτό ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους εργένηδες της ελληνικής showbiz! Μέχρι που γνώρισε τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει πλέον να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς τον έχει κερδίσει ένα άλλου είδους lifestyle και προτιμά να ζει κοντά στη φύση, να κάνει πράγματα τα οποία κάποιοι δε θα επέλεγαν και προτιμά εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας και πιο φυσικούς.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είδε τη δημοτικότητα του να ανεβαίνει ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε μέσω Instagram να προβάλλει τον εναλλακτικό τρόπο της ζωής του και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι τον ακούν και θέλουν να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής που έχει ασπαστεί ο ηθοποιός.

O Αντώνης Σρόιτερ συνάντησε τον ηθοποιό σε ένα πανέμορφο μέρος όπου μίλησαν για τη ζωή του ηθοποιού και για την απόφαση του να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, αφού έχει αφήσει τη χλιδή και ασχολείται με το φυσικό wellness διότι κατάλαβε πως δεν του ταίριαζαν όλα αυτά τα μεγαλεία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποφάσισε να περπατήσει πάνω σε γυαλιά για να δείξει πως ο φόβος είναι μια ιδέα και είναι μια κάπως ακραία τεχνική η οποία δε πρέπει να δοκιμαστεί από κανέναν αν δεν έχει κάποιον ειδικό δίπλα του (μην το κάνετε στο σπίτι σας) και ο δημοσιογράφος τόλμησε να κάνει το ίδιο!

Τσέκαρε το σχετικό βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό αφού είσαι εδώ: