Θανάσης Μπέλλος

Ο γκριζομάλλης Θανάσης Μπέλλος μπήκε στο Survivor με σκοπό να δείξει στον κόσμο πως παρόλο που κάποιος έχει περάσει την ηλικία των 50 ετών, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαγωνιστεί σε ένα σκληρό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο προπονητής και ποδοσφαιριστής, κατά το παρελθόν έχει κάνει την εμφάνιση του σε κάποιες εκπομπές όπως είναι το “Deal” αλλά και σε εκπομπές οι οποίες έχουν αθλητικό περιεχόμενο όπου έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σχετικά με την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Στο κανάλι που διαθέτει στο Youtube, ένα από τα πρώτα βίντεο που έχει αναρτήσει, αφορά σε μια συνένετυξη από το παρελθόν, όπου πραγματικά είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ.

Ο 54χρονος Θανάσης Μπέλλος μιλούσε τότε για τη μεταγραφή του και είναι άλλος άνθρωπος, καθώς είναι καστανομάλλης και το πρόσωπο του είναι πιο “παιδικό” σε σχέση με αυτό που είναι τώρα.

 

Πάντως, ο “Μαχητής” είναι τρανό παράδειγμα αυτού που λένε πως ΄καθώς μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο ωραίος, γιατί στην ηλικία που βρίσκεται τώρα είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και όπως βλέπουμε σε διάφορα σχόλια, αρέσει στο γυναικείο φύλο!

Τσέκαρε το βίντεο:

Άλλος άνθρωπος πάντως ο παίκτης!