Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, βιρτουόζος των πνευστών, από τους πιο σημαντικούς στα Βαλκάνια, επιστρέφει με την αξιοσημείωτη διασκευή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, “Nocturne” που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο μοναδικός Θανάσης μας ταξιδεύει για μία ακόμη φορά με το κλαρίνο του, δίνοντας μια νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision tο 1995 και έκτοτε έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων των μουσικόφιλων. Από το πρώτο άκουσμα, το track ακούγεται σύγχρονο κρατώντας την ταυτότητα και την υπογραφή του Θανάση, χωρίς να χάνεται η μαγεία του original, αντιθέτως το “Nocturne” ακούγεται πλέον κλασικό σαν να υπήρχε πάντα στην δισκογραφία του Θανάση Βασιλόπουλου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «NOX», με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

Ο σπουδαίος μουσικός – συνθέτης, μας διαβεβαιώνει ότι το “Nocturne 2023” είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που αναμένεται να ακούσουμε στην νέα αυτή χρονιά και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσει καθώς κάθε χρόνο παρουσιάζει πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα αρεστά.

Tσέκαρε και αυτά :