Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, βιρτουόζος των πνευστών, από τους πιο σημαντικούς στα Βαλκάνια, συναντά για ακόμα μία φορά τον γνωστό παραγωγό Roni Iron σε μία ακόμα μαγευτική δημιουργία με τίτλο  ‘Romalen’ που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Οι δρόμοι του Θανάση με τον Roni Iron διασταυρώθηκαν πρώτη φορά το 2020, όταν o Roni έπαιζε resident DJ στο Buddha bar beach στην Κρήτη, όπου ο Θανάσης προσκλήθηκε να παίξει με την μπάντα του. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η μουσική τους χημεία ήταν εμφανής. Αυτό τους οδήγησε στην πρώτη τους συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν το υπέροχο ‘Annem’.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά και δημιουργούν το ‘Romalen’, ένα μαγικό τραγούδι με ήχους από τα Βαλκάνια εμπνευσμένο και αφιερωμένο στους ελεύθερους – ασυμβίβαστους ανθρώπους αυτού του κόσμου!

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος λέει για το τραγούδι και για τον συνεργάτη του: “Μετά την πρώτη μας συνεργασία στο ‘Annem’ ένιωσα πως δεν έχουμε «ολοκληρώσει» με τον αγαπημένο μου Roni Iron, έναν ξεχωριστό μουσικό παραγωγό με πολλές επιτυχίες στα Ελληνικά charts! Δεύτερο «μουσικό ταξίδι» λοιπόν με το ‘Romalen’! Ελπίζουμε να το αγαπήσετε, όσο και εμείς”.

Αυτό τον χειμώνα ο Θανάσης Βασιλόπουλος βρίσκεται στο «NOX», με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

Θανάσης, αυτός ο σπουδαίος μουσικός – συνθέτης, υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική! Αυτή τη μουσική που καταφέρνει πάντα να μας μαγνητίζει… αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες «έκπληξη»!

Stay tuned!!!

Τσέκαρε κι αυτό:

Survivor All Star : Πότε αναχωρούν οι παίκτες