Θάνος Δημητρίου

Ο Θάνος Δημητρίου ήταν το μοντέλο του GNTM που αποχωρεί από το reality μόδας μετά από μία σκληρή μάχη που είχε με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τη Μαρία.

Στο bottom 3 αυτή τη φορά βρέθηκε ο Θάνος Δημητρίου, η Μαρία και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με τα υπόλοιπα μοντέλα του GNTM να ψηφίζουν την Μαρία και να τη σώζουν, ενώ μετά σε ψήφους ήρθε η Κυβέλη.

Ο Θάνος Δημητρίου έλαβε μόνο μία ψήφο αλλά αυτό ήταν κάτι που και ο ίδιος είχε ζητήσει μιας και όλη η παρέα του θεωρούσε πως είχε καλύτερη λήψη από την Κυβέλη και έτσι οι κριτές θα επέλεγαν εκείνον να παραμείνει.

Ωστόσο, οι κριτές αποφάσισαν να σώσουν την Κυβέλη και έτσι ο Θάνος είναι εκείνος που τελειώνει με το ταξίδι του στη μόδα μέσω του GNTM τουλάχιστον.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την πλευρά της έδειξε πως έχει απόλυτη αυτοπεποίθηση, λέγοντας πως δεν θα αποχωρήσει γιατί έχει όλα τα πλεονεκτήματα να εξελιχθεί σε μοντέλο σε αντίθεση με τον Θάνο.

 

Στο άκουσμα της αποχώρησης του Θάνου, η Όλγα ήταν εκείνη που πρώτη πλάνταξε στο κλάμα, λέγοντας πως δεν ήταν έτοιμη ακόμα να αποχωριστεί ένα τόσο δικό της πρόσωπο.