Θάνος Δημητρίου

Θάνος Δημητρίου: Το πρωινό ξύπνημα ήταν αρκετά έντονο, αφού για άλλη μία φορά το 25χρονο μοντέλο αντιμετώπισε μπροστά του ένα βουνό από άπλυτα πιάτα και την κουζίνα κυριολεκτικά να αποτελεί υγειονομική βόμβα.

Ο Θάνος ξυπνώντας το πρωί είδε ξαφνικά μπροστά του τον Ναπολέων Μήτση να πλένει τα πιάτα και έγινε έξαλλος, μιας και θεώρησε πως αυτό το κάνει μόνο και μόνο γιατί υπήρχαν κάμερες εκείνη τη στιγμή, ενώ όταν λείπουν οι κάμερες αφήνουν στίβες τα πιάτα.

Αυτό ο Θάνος Δημητρίου το σχολίασε φυσικά με την παρέα του, όπως την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, αλλά και τον Στυλιανό και όλοι μαζί συμφώνησαν πως κάθε βράδυ η άλλη παρέα τα παρατάει τη νύχτα όλα σκόρπια και μετά μόλις εμφανιστούν οι κάμερες κάνουν ότι τα πλένουν.

Ο 25χρονος Θάνος δεν άφησε την υπόθεση έτσι όμως και έπιασε τον Βασίλη που ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο και του είπε μέσα στη μούρη πως θεωρεί ότι το πρωί τους είδε να πλένουν τα πιάτα για να τους δει η κάμερα.

Ο Βασίλης από την  πλευρά του, του εξήγησε πως δεν ξέρει ποιος τα άφησε εκεί το βράδυ και πως και εκείνος πλένει πιάτα ανεξάρτητα εάν υπάρχουν κάμερες ή όχι.

Το λόγο πήρε και ο Ναπολέων Μήτσης, ο οποίος ήταν εκείνος που το πρωί έπλενε πιάτα ο οποίος αρνήθηκε ότι το έκανε για να δειχθεί. Ωστόσο, ο Θάνος Δημητρίου, επέμενε πως το έκανε επίτηδες με τον Ναπολέων Μήτση να φεύγει από το δωμάτιο και να μην δίνει περαιτέρω συνέχεια στο συμβάν.

Ο Βασίλης πάντως στο τέλος ξεκαθάρισε πως δεν κάνει τίποτα για να φανεί στις κάμερες και κάλεσε τον Θάνο Δημητρίου να σταματήσει γιατί τότε κι αυτός θα ανοίξει το στόμα του.