Σύντομα, πολύ σύντομα ελπίζω θα «σπάσει» η καραντίνα και ένα από τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, είναι να βγούμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας και να πιούμε κοκτεϊλάρες στο «The art of Bragi».

ad

Είμαι σίγουρη πως σου έχει λείψει ένα καλό κοκτέιλ, και το συγκεκριμένο μαγαζί στον Πειραιά θα σε αποζημιώσει για όλη αυτή την υπομονή που έδειξες τόσο καιρό κλεισμένο/η στο σπίτι!

Το «The art of Btagi» βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους 154 στον Πειραιά και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα cocktails αλλά και ποτά ενώ παράλληλα μπορείς να πιεις και το καφεδάκι σου και να φας και το γλυκάκι σου, αν δεν είσαι του ποτού βρε παιδί μου! ή μπορείς να ξεκινήσεις με καφέ και έπειτα να καταλήξεις στην μπάρα και να πίνεις κοκτειλάκια ή εκλεκτά ουίσκι τα οποία έχουν επιλέξει για εσένα οι ειδικοί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Won’t you run, live to fly, fly to live, Aces High!”. . Try the “Aces High” cocktail. Our Aviation cocktail twist ! . #the_art_of_bragi #new_catalog #ocean #twistedcocktails #citadellegin #piraeus #bars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Art Of Bragi (@the.art.of.bragi) στις

Στο συγκεκριμένο μαγαζί θα πας, θα περάσεις τέλεια και δεν αποκλείεται να κάνεις και γνωριμίες καθώς τόσο οι ιδιοκτήτες αλλά όσο και οι παρέες που κάνουν εμφάνιση, είναι super φιλικοί και γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα.

Το δικό μου αγαπημένο cocktail είναι το Zombie και ανυπομονώ να πιω 3-4 για να έρθω στα συγκαλά μου!

We love you bragi!