The Bachelor

The Bachelor είναι ένα reality για την αγάπη, αλλά για τις ανάγκες τις τηλεοπτικές θα μεταμορφωθεί σε ένα παραμύθι με τον Αλέξη Παππά να έχει όπως είναι φυσικό το ρόλο του πρίγκιπα.

Το παραμύθι είναι της Ωραίας Κοιμωμένης και το σπίτι για λίγες ώρες μετατράπηκε σε ένα παραμυθένιο τοπίο.

Ο Αλέξης Παππάς φυσικά ως πρίγκιπας και το ερώτημα ήταν ποια θα είναι η Ωραία Κοιμωμένη και η οποία για να ξυπνήσει πρέπει να πάρει το φιλί του Αλέξη.

Εκεί αφού δεν έγινε μακελειό, η παραγωγή επίλεξε ως πρωταγωνιστρια την Ιωάννα με τα άλλα κορίτσια να εύχονται στην καλύτερη να της καεί το βίντεο.

Άλλα τέσσερα κορίτσια θα έπρεπε να παίζουν την κακή μάγισσα, που είναι και εύκολος ρόλος για τις σχέσεις που έχουν και οι υπόλοιπες τρεις τις φίλες νεράιδες που ήταν όπως αντιλαμβάνεται κάποιος κόντρα ρόλος.

Ακόμη ένας κινηματογραφικός έρωτας αποτυπώνεται φωτογραφικά από τον Γιώργο Μακρή για το περιοδικό ΟΚ. To ραντεβού έκπληξη του Αλέξη για τις κοπέλες του The Bachelor όμως, επιφυλάσσει και άλλες σκηνές από αγαπημένες μας ταινίες!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Τι έγινε όμως όταν ο Αλέξης Παππάς πλησίασε για να φιλήσει την Ιωάννα ως Ωραία Κοιμωμένη; Εκεί επικράτησε στο The Bachelor πανικός, με τα κορίτσια να του φωνάζουν στον Αλέξη να μην το κάνει. Παρά το γεγονός ότι ο Bachelor