The Bachelor

Και κάπου εκεί που χαζεύαμε στην τηλεόραση μας, πέφτουμε πάνω στο «The Bachelor» και επειδή μας έχουν μείνει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα στον εγκέφαλο (ναι, έχουμε ακόμη), είπαμε να υποβιβάσουμε τη νοημοσύνη μας και να παρακολουθήσουμε λίγο αυτό που συμβαίνει!

ad

Κάποια κορίτσια προσπαθούν να διεκδικήσουν έναν ΚΟΥΚΛΟ (παιδιά είναι κούκλος ο άνθρωπος, να λέμε αλήθεια) και βγαίνουν ραντεβού και κάνουν διάφορα μπας και τις διαλέξει!

Μια μέρα, κάποια κορίτσι άραξαν στην πισίνα του σπιτιού όπου μένουν και έκαναν το γνωστό chit chat που κάνουμε όλες μας, και έπαιξε επική ατάκα που έκανε τα αυτιά μας να πονέσουν!

Στο «The Bachelro» που λες, μια εκ των διαγωνιζομένων μας έκανε μια αποκάλυψη την οποία  ούτε η Wikipedia τολμούσε να μας κάνει τόσο καιρό! Ο εργένης που συμμετέχει στο reality έχει καταγωγή από τη Μάνη και όταν μιλούσαν τα κορίτσια «έπεσε» η ερώτηση πως αν έλεγε ο Βασιλάκος να τα παρατήσουν όλα και να πάνε στη Μάνη, τι θα έκαναν; Και η απάντηση ήρθε από μαι διαγωνιζόμενη και μας κούφανε! Η Μάνη είναι νησί και στο συγκεκριμένο κορίτσι αρέσουν πολύ τα νησάκια, οπότε δε είχε πρόβλημα να πάει! Έγινε;

Αυτά είχα να σου πω και το αφήνω εδώ το θέμα γιατί ο εγκέφαλος μας είναι σε άλλα επίπεδα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Νατάσα Θεοδωρίδου – Καίτη Γαρμπή: Στα μαχαίρια οι δύο συνάδελφοι;

Ad