The Bachelor

Το reality show «The Bachelor» έχει καταφέρει να μας προκαλέσει πολλά αρνητικά συναισθήματα, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε μια στιγμή όπου σταθήκαμε λίγο πίσω και νιώσαμε μια μικρή συγκίνηση.

Η 28χρονη Μαγδαληνή, είναι ένα κορίτσι που μπήκε στο παιχνίδι του έρωτα με σκοπό αν βρει τον πρίγκιπα της και να ζήσει όμορφες στιγμές! Τρομερά ρομαντική και αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο στις ημέρες μας.

Το κορίτσι βγήκε, επιτέλους, αυτό το πολυπόθητο ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία με αποτέλεσμα να βαρύνει το κλίμα!

Η Μαγδαληνή, όταν ήταν 12 ετών βρέθηκε με την αδερφή της σε οικοτροφείο καθώς οι γονείς της κρίθηκαν ακατάλληλοι για να τις μεγαλώσουν και μέσω της ιστορίας της έδειξε πως όταν ένας άνθρωπος θέλει να συνεχίσει να ζει τη ζωή του, τα καταφέρνει! Η Μαγδαληνή αποκάλυψε πως στο σχολείο δεν την έκαναν παρέα τα παιδιά καθώς ήταν βρώμικη και τους έκαναν μπάνιο εκεί και τους έδιναν ρούχα!

Η δύναμη της ψυχής είναι σπουδαίο πράγμα και μέσα από τέτοιες ιστορίες καταφέρνουμε να γεμίζουμε με δυνάμεις και να δίνουμε αξία μόνο στα σημαντικά πράγματα!

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Τραγούδια: 7 κομμάτια των οποίων προτιμούμε τα covers από τις κανονικές εκτελέσεις!