The Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας εργένης που συμμετέχει στο «The Bachelor» και παρόλο που πολλοί γνωρίζουν ότι «πατάει» πάνω σε σενάριο, θέλουν να πιστεύουν στα συναισθήματα και στις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί!

Και εκεί που αποφασίζουμε να ζήσουμε σε ένα ροζ συννεφάκι και να αρχίσουμε να πιστεύουμε πως ο εργένης έχει όντως αληθινά συναισθήματα, έρχεται ο Απόστολος Γκλέτσος και μας αποκαλύπτει μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει σπουδάσει 2 χρόνια υποκριτική δίπλα σε πολύ καλούς δασκάλους!  Ναι, ναι! Και μάλιστα είπε πως μόλις τελειώσει όλο το πανηγυράκι του «The Bachelor»« θα τον δούμε να γίνεται ηθοποιός! Και ξαφνικά όλες οι αμφιβολίες που είχαμε περί αληθινών συναισθημάτων και τα λοιπά φούντωσαν! Και μη μου πεις πως δεν έπαθες και εσύ κάτι γιατί δε θα σε πιστέψω!

O Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του εργένη και με τον ίδιο και μάλιστα ο θείος του Παναγιώτη έχει βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού!

Πάντως ο ηθοποιός κατάφερε να τον «κάψει» με την αποκάλυψη που έκανε!

Τσέκαρε και αυτό: Ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης «χτυπά» ξανά και σχολιάζει το «click away»!