Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” πέτυχε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  έξω από το στούντιο του “The 2night Show“, λίγο πριν μπει για γύρισμα το πρωί της Τετάρτης και ρωτήθηκε για τα realities που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πως δε θέλει να ανοίξει τέτοια συζήτηση, και στην πορεία της συζήτησης σχολίασε ότι το “The Bachelor” του δημιουργεί πολλή στεναχώρια.
Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:
“Δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Όλα τα έχω δει. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor…
Ειλικρινά… Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» και πρόσθεσε: «Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα”.
Δες το απόσπασμα εδώ:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε και στον εάν θα τον ξαναδούμε στην πρωινή ζώνη, λέγοντας:
“Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα γυρίσω ξανά στο πρωινό. Και θέλω να πω το εξής… Κατά τη διάρκεια αυτής χρονικής στιγμής νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ωραίο να ακούγεται. Δεν βοηθάει κανέναν. Θεωρητικά κάνω πρωινό 8 χρόνια σερί στο ραδιόφωνο”.