The Bachelor

Αχ, θα μπορούσε να γράφω ώρες ατελείωτες για το ελληνικό «The Bachelor» και να κάνω αναφορές σε όλες τις παίκτριες που συμμετέχουν, παραθέτοντας την άποψη μου αλλά νομίζω πως τώρα θέλω να ασχοληθώ με τον άνδρα που ονομάζεται, Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μια δήλωση που έκανε πριν από λίγο καιρό έκανε τα αφτιά μου να κουδουνίζουν για κανένα τρίωρο! Τι είπε; Πώς έχει αισθήματα για 10 κοπέλες μέσα στο παιχνίδι! Ναι, ναι αγάπε το είπε!

Τι εννοεί ο ποιητής οεο; Σε ποιο ουράνιο και τόξο μπορεί να συμβεί αυτό; Άντε πες να έχει αισθήματα για 2 άτομα και να του είναι πολύ δύσκολο να διαλέξει (που και πάλι, στα αφτιά ενός ατόμου το οποίο πιστεύει στη μονογαμία και είναι κτητικό, ανάβει κάποια λαμπάκια), αλλά wtf!

Ο Παναγιώτης που λες έχει καταφέρει με έναν μαγικό τρόπο να «φασώσει» σχεδόν όλα τα κορίτσια μέσα στο σπίτι, να έχει αισθήματα για 10 κορίτσια και το παίζει και γκόμενος σε κάθε δοκιμασία κάνοντας πειράγματα ενώ οι άλλες τάχα μου λιώνουν! Dont get my wrong, ο τύπος είναι ΚΟΥΚΛΟΣ, αλλά κάπου μπάστα!

Ναι, οκ, καταλαβαίνω πως είναι ένα παιχνίδι το «The Bachelor» στο οποίο κάποιος αναζητά τον έρωτα και να βρει τη γυναίκα της ζωής του αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σενάριο πίσω από όλα αυτά που λέει και κάνει! Κάθε φορά που κάνει συνέντευξη στην κάμερα είναι λες και διαβάζει τα λόγια!

Επίσης, πως γίνεται να έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο και ξαφνικά να φιλάς και άλλα άτομα; Call me a romantic αλλά δεν πάει έτσι η φάση!

Σε μια εποχή όπου όλα είναι στον αέρα χαρτοπόλεμος πόσο διατεθειμένοι είμαστε να βάλουμε νερό στο κρασί μας και αν μοιραστούμε ένα άνθρωπο για τον οποίο υποτίθεται πως «λιώνουμε»;

Παναγιώτη μου συγνώμη που θα στο πω, αλλά δεν έχεις πείσει κανέναν! Και το χειρότερο όλων είναι πως υπάρχουν κορίτσια τα οποία σε βλέπουν και δεν αντιλαμβάνονται πως για να γίνεις παρουσιαστής θα έκανες πράγματα τα οποία προσβάλλουν τις γυναίκες! Βρε, δε θα σε πάρει καμία στα σοβαρά μόλις τελειώσει το παιχνίδι! Γιατί όλοι ξέρουμε πως δε θα συνεχίσει η σχέση σου με την κοπέλα που θα επιλέξεις! Όσο και αν μας το πουλάτε!

Θα επανέλθω σε επόμενα κείμενο για τα κορίτσια του «The Bachelor», γιατί και εκείνες φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για όλα όσα γίνονται!