«The Classics»: Ένα αγαπημένο event επιστρέφει δυναμικά και όλοι όσοι αγαπούν την old school hip-hop, την R&B, τη soul και τη jazz μουσική μπορούν να απολαύσουν ένα όμορφο κυριακάτικο βράδυ!

Το λατρεμένο Penthouse σε συνεργασία με το Amber, μας παρουσιάζουν το γνωστό event και κάθε Κυριακή απόγευμα απολαμβάνουμε αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος , δοκιμάζουμε ιδιαίτερα πιάτα και πίνουμε το ποτό μας χαλαρώνοντας, μαζί με αγαπημένους φίλους και γνωστούς!

Ηost του event είναι ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε, ο οποίος θα σε περιμένει από τις 19:30 στο γνωστό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας για να σου μεταδώσει τη θετική του ενέργεια και να σου δείξει πως όλα γίνονται για να περάσεις εσύ καλά, ενώ οι Dj’s Scoty και Ritmo θα σου θυμίσουν τα τραγούδια που αγάπησες αλλά και που «μίλησαν» κάποια στιγμή στην καρδιά σου.

Να σου πω σε αυτό το σημείο, πως θα μπορέσεις να απολαύσεις και κάποια special πιάτα από το κορίτσι μας, τη chef Kate! Οπότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για συνδυασμό «φωτιά» που δε γίνεται να χάσεις!

Αν ψάχνεσαι με την παρέα σου και θέλεις να απολαύσεις ένα χαλαρό ποτό, καλό φαγητό και όμορφες μουσικές, τότε το «The Classics» είναι το event που χρειάζεσαι και θα σε προετοιμάσει για τη νέα εβδομάδα που έρχεται καθώς θα γεμίσεις θετική ενέργεια, γιατί μιλάμε για serious&chill vibes από τους ειδικούς!

Κάθε Κυριακή στο Amber – Κολοκοτρώνη και Λεοχάρους, Αθήνα!

So don’t miss it! See you there mates!