The Crown

H ηθοποιός, Emma Corrin, ενσαρκώνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη σειρά «The Crown» και παρόλο που είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή, τελικά κατάφερε να φέρει εις πέρας το δύσκολο task το οποίο της ανατέθηκε!

Έλα, όμως, που κατάφερε να κάνει και κάτι άλλο! Για εμένα κατάφερε να κάνει ακόμη πιο αγαπητή την πριγκίπισσα και αδικοχαμένη, πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου (έξαλλη είμαι με αυτόν θέλω να σου πω)! Οκ, μπορεί να πρόκειται για μυθοπλασία όλο αυτό που συμβαίνει στο «The Crown» αλλά δε με νοιάζει! Κατάφεραν να κάνουν την Νταϊάνα ακόμη πιο αρεστή στον κόσμο και παρόλο που δε βρίσκεται στη ζωή, το όνομα της γίνεται ακόμη πιο HUGE! Στο δικό μου το μυαλό πάντα!

Αυτοί είναι οι λόγοι που με έκαναν να συμπαθήσω ακόμη περισσότερο την πριγκίπισσα Νταϊάνα:

#1. Ήταν ένα μικρό κορίτσι το οποίο ερωτεύτηκε έναν πρίγκιπα! Και προσπάθησε να κάνει ότι μπορεί για τη σχέση της! Αλλά εκείνος είχε μάτια για άλλη! Οπότε, αυτόματα, υπάρχει μια ταύτιση!

#2.Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν αυτός που απροκάλυπτα τσιλιμπούδριζε από εδώ και από εκεί και εκείνη προσπαθούσε να κάνει ότι μπορούσε για να είναι κοντά στην οικογένεια της! Όπως κάνουν καθημερινά πολλές γυναίκες!

#3.Ήταν μια γυναίκα η οποία πάλεψε με διαταραχές οι οποίες προκλήθηκαν επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί κάποια πράγματα αλλά παρόλα αυτά «φορούσε» ένα λαμπερό χαμόγελο μπροστά στους άλλους και δεν έδειχνε τον πόνο της!

Σε πολλά σημεία του «The Crown» υπάρχουν στιγμές αλήθειας αφού έχουν υπάρξει αρκετοί άνθρωποι στο παρελθόν οι οποίοι είχαν περιγράψει τη σχέση της πριγκίπισσας με του πρίγκηπα Κάρολου ως θυελλώδη οπότε δε γίνεται να πιστέψω πως όλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας! Sorry mates!

Αυτά από εμένα! @stylefreakalex