The Crown

Περιμέναμε πώς και πώς να εμφανιστεί στην πλατφόρμα του Netflix, η σειρά “The Crown” και μετά από τόση αγωνία, κουκουλωθήκαμε κάτω από τα σκεπάσματα και είδαμε τα επεισόδια! Και το τέλος ήταν… απογοητευτικό!

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς ξεκινά με ιδιαίτερη ένταση καθώς ο Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν αποφασίσει πώς η στιγμή για ν λυθεί ο γάμος τους έχει φτάσει. Πολλή ίντριγκα, απίστευτες κόντρες και μια βασίλισσα Ελισάβετ να προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα.

Κάρολος και Νταϊάνα μπορεί να φαίνεται στο trailer πώς είναι τα “κύρια πρόσωπα” της ιστορίας αλλά δεν είναι 100% αλήθεια καθώς βλέπουμε και καταστάσεις που αφορούν όλη τη βασιλική οικογένεια όπως τη βασιλική θαλαμηγό “Μπριτάνια” η οποία αποσύρεται, τα πολλά διαζύγια που αντιμετωπίζουν τόσο η βασιλική οικογένεια, όσο και οι Βρετανοί πολίτες αλλά και τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ο τότε πρίγκιπας Κάρολος προσπαθούσε να εκθρονίσει την αγαπημένη του “mama” από το θρόνο.

Όσο περνούσε η ώρα, το ενδιαφέρον μεγάλωνε… Μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο επεισόδιο! Και τα κατέστρεψε όλα!

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “The Crown”  βλέπουμε πολύ λίγες πληροφορίες για το διαζύγιο Νταϊάνα-Καρόλου και μας δείχνουν για τη θαλαμηγό και πληροφορίες οι οποίες είναι πραγματικά whatever! Οκ, κάνει την εμφάνιση τουο Τόνι Μπλερ αλλά…

Το θετικό σε όλο τον κύκλο είναι ότι μας συστήνεται ο Μοχάμνετ Αλφαγέτ και ο Ντόντι, αλλά κανείς δεν περίμενε πώς δε θα δει τη συνέχεια όπου και αναπτύσσεται το ειδύλλιο μεταξύ Νταϊάνας και του γιου του μεγιστάνα από την Αίγυπτο.

Δυστυχώς, το τελευταίο επεισόδιο τελειώνει άδοξα και δε σου αφήνει καμία ευχάριστη αίσθηση! Και το χειρότερο όλων είναι πως δεν μας δίνει ούτε καν την αίσθηση πώς θα συμβεί κάτι ανατρεπτικό την τελευταία στιγμή!

Τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε τον 6ο κύκλο ο οποίος γύρευε πότε θα βγει! Ας ελπίσουμε πώς δε θα αργήσει πολύ!

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Καθάρισμα ασημικών : Μια μπανάνα θα σε “σώσει”

Πετρελαιοκίνητα: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα