The Crown

Η σειρά “The Crown” έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα των χρηστών του Netflix και πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν για την 6η σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία σύμφωνα με τους παραγωγούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ελίζαμπεθ Ντεπίκι υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνας και έχει σοκάρει τον κόσμο με την ερμηνεία της, καθώς υπάρχουν πολλές στιγμές όπου θυμίζει κατά πολύ τη “θλιμμένη” γυναίκα που υπέστη την απαράδεκτη συμπεριφορά του συζύγου της, Κάρολου! Αλλά, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα γιατί υπάρχει μια στιγμή στην 6η σεζόν που προκάλεσε μεγάλη δυσφορία στους πρωταγωνιστές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι παραγωγοί του σειράς αποφάσισαν να φέρουν στη “ζωή” τις στιγμές του θανάτου της πριγκίπισσας και η ηθοποιός που την υποδύεται φέρεται να μπήκε σε ένα φέρετρο και ένας Γάλλος ιερέας να τελεί τη στιγμή της κηδείας.

Στις επερχόμενες σκηνές οι οποίες κανείς δεν ξέρει αν θα ενταχθούν τελικά στην τελευταία σεζόν φέρεται να δείχνουν καρέ΄-καρέ τον θάνατο της πριγκίπισσας και γιατρούς να προσπαθούν να τη σώσουν μετά τον τροχαίο που της κόστισε τη ζωή.

Στην 6η σεζόν όπου και αναμένεται να δούμε την τραγωδία αναμένεται να δούμε και τους δυο γιους της πριγκίπισσας να ακολουθούν το φέρετρο και να περιγράφεται όλη η στιγμή όπου μαθαίνουν για τον θάνατο της.

Η σκηνή του ”The Crown” όπου η Νταϊάνα (η ηθοποιός δηλαδή) ξαπλώνει στο φέρετρο πάγωσε τους πάντες στο πλατό!

Τσέκαρε και αυτά :

Eορταστικό ωράριο 2022 : Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά

Συμβουλές μόδας: Ποια είναι τα “ακριβά” χρώματα