The Crown

H αγαπημένη σειρά “The Crown” που αποκαλύπτει διάφορες στιγμές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας μέσω μυθοπλαστικών αναφορών, επιστρέφει και υπάρχει ένας ενθουσιασμός.

Η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου του 2016 κατάφερε να “κλέψει” τις καρδιές του κοινού και θεωρείται μια από τις καλύτερες σειρές της πλατφόρμας αλλά και μια από τις πιο ακριβές.

Στη σειρά είδαμε πώς ενδεχομένως θα μπορούσε να λειτουργεί η βασιλική οικογένεια πίσω από κλειστές πόρτες και τους μηχανισμούς με τους οποίους φέρεται να κινούνται όλα τα βασιλικά μέλη, με σκοπό να προστατέψουν το “Στέμμα”.

Στην πρώτη σεζόν βλέπουμε τον Γουίνστον Τσόρτσιλ να γίνεται πρωθυπουργός, τη βασίλισσα Ελισάβετ να προσπαθεί να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις και την πριγκίπισσα Μάργκαρετ να αποφασίζει να μην παντρευτεί τον Πίτερ Τάουσεντ.

Στην δεύτερη σεζόν γίνεται λόγος για την Κρίση του Σουέζ το 1956 το σκάνδαλο της Προφούμο σχέσης. Ενώ παρουσιάζεται και η γέννηση του πρίγκιπα Εδιυάρδου.

Στην τρίτη σεζόν γίνεται αναφορά σε άλλους πρωθυπουργός της Βρετανίας αλλά και στους χειρισμούς της βασίλισσας ενώ δείχνουν στιγμές από τον Ασημένιο Ιωβηλαίο.

Στην τέταρτη σεζόν κάνει εμφάνιση η Νταϊάνα και η Μάργκαρετ Θατσερ. Ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στη σχέση που ξεκίνησε μεταξύ Κάρολου και Νταϊάνας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση η Καμίλα.

Τσέκαρε το βίντεο που ανάρτησε το Netflix και κάνει μια μικρή αναδρομή στις προηγούμενες σεζόν : 

 

Η πέμπτη σεζόν της σειράς “The Crown” αναμένεται να είναι και η πιο ανατρεπτική καθώς παρουσιάζεται το διαζύγιο μεταξύ Νταϊάνα και Κάρολου αλλά και το τραγικό δυστύχημα.

Η πέμπτη σεζόν έρχεται και έχουμε ήδη προετοιμαστεί!

Τσέκαρε και αυτά : 

Σασμός : Θα υπάρξει νέα δολοφονία

DIY στολίδια : Ο τρόπος για να φτιάξεις λευκούς φιόγκους