The Crown

Η πολυσυζητημένη σειρά The Crown του Netflix έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο τη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο και των παιδιών τους.

Στην αναζήτησή μας για τη ζωή των γαλαζοαίματων, βρήκαμε αρκετές πληροφορίες για το πως το διαζύγιο μεταξύ Νταϊάνα – Καρόλου επηρέασε τον πρίγκιπα του Κέμπριτζ, Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι το πρώτο παιδί του Καρόλου και της Νταϊάνα, και βίωσε από την αρχή της ζωής του τις εντάσεις μεταξύ των γονέων του, αλλά και τα φώτα δημοσιότητας που τους ακολουθούσαν συνεχώς.

Ο Κάρολος ήταν για πάντα ερωτευμένος με την Καμίλα Πάρκερ, ενώ η Νταϊάνα έβρισκε παρηγοριά σε διάφορους άντρες, όπως στον δάσκαλο ιππασίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όταν κατάλαβε ο μικρός Ουίλιαμ τι συνέβαινε μεταξύ της μητέρας του και του δασκάλου ιππασίας, όχι μόνο της κράτησε μούτρα, αλλά έπαψε να της μιλάει για αρκετό καιρό.

Ο Ουίλιαμ φαινόταν να απολάμβανε, μάλιστα, τα φώτα της δημοσιότητας όπως ακριβώς κι η μητέρα του, αλλά όταν βγήκε το διαζύγιο των γονέων του, προτιμούσε να βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του στην εξοχή όπου δεν βρίσκονταν τα φλας των παπαράτσι.

Πολλοί γράφουν, μάλιστα, ότι ο μικρός Ουίλιαμ είχε έναν καβγά στο σχολείο με έναν συμμαθητή του και πιάστηκαν στα χέρια. Οι ίδιοι που αναφέρουν αυτό το συμβάν εξηγούν τη συμπεριφορά αυτή ως μια μορφή εκτόνωσης από τα βιώματα που είχε ο μικρός Ουίλιαμ από τα όσα συνέβησαν στο σπίτι μεταξύ των γονέων του.

Στο YouTube κυκλοφορεί ένα βίντεο που περιγράφει το πως επηρέασε το διαζύγιο Νταϊάνα – Καρόλου τον πρίγκιπα του Κέμπριτζ, Ουίλιαμ.

Στη σειρά The Crown γίνεται εύκολα αντιληπτό η φόρτιση που υπήρχε μεταξύ Νταϊάνα – Καρόλου, κι ελπίζουμε να δούμε στον πέμπτο κύκλο το πως επηρέασε τη ζωή των παιδιών τους το διαζύγιο που πήραν οι γονείς τους.