The Crown

Η σειρά “The Crown” έχει αγαπηθεί από όλους μας και μέσω αυτής μπορεί κάποιος να δει τη σκοτεινή πλευρά που κρύβεται – πάντα βάσει της μυθοπλασίας – στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

 

Στο Netflix συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν πρόσωπα τα οποία θα μπορέσουν να ενσαρκώσουν διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας! Και ένα από αυτά είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!

Και το απίστευτο είναι πως χρειάστηκε να βάλουν αγγελία για να βρουν τον πρίγκιπα τους!

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Casting Talent και αναφέρει χαρακτηριστικά :

“Η σειρά του Netflix The Crown, ψάχνει για έναν εξαιρετικό νεαρό ηθοποιό για να παίξει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην επόμενη σεζόν. Αυτός είναι ένας σημαντικός ρόλος σε αυτό το βραβευμένο δράμα και ψάχνουμε για κάποιον με έντονη φυσική ομοιότητα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία υποκριτικής. Είμαστε πολύ έμπειροι στο να παρέχουμε μεγάλη υποστήριξη στους νέους ηθοποιούς και τις οικογένειές τους, μέσω μιας δημιουργικής διαδικασίας που βρίσκουν μια μοναδική ανταμοιβή”. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι ευρέως στο κοινό για να μπορούν να ταυτιστούν μαζί του!

Αν ξέρεις κάποιον, μπορείς να τον πείσεις να υποβάλλει το βιογραφικό του!

Τσέκαρε και αυτό : Δόντια: Δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες για παιδιά 6-14 ετών