The Crown

Έφτασε τελικά η 15η Νοεμβρίου και μιας και είμαστε όλοι έρμαια του lockdown αποφασίσαμε να δούμε τον 4ο κύκλο από τη σειρά του Netflix The Crown.

Είναι ο κύκλος που εμφανίζεται η Μάργκαρετ Θάτσερ και φυσικά η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ξεκινάμε να βλέπουμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, την αδελφή της Μαργαρίτα και την αδελφή του Κάρολου να περιμένουν το τηλέφωνο του πρίγκιπα, προκειμένου να τους αναγγείλει πως έκανε πρόταση γάμου στην Νταϊάνα.

Μετά το πλάνο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να κοιτάει το τηλέφωνο, ο φακός δείχνει την πριγκίπισσα Μαργαρίτα να κάθεται σε μία πολυθρόνα και να της βάφουν τα νύχια, ενώ περιμένει και αυτή το τηλέφωνο του Κάρολου.

Και μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία!

Και ξαφνικά βλέπουμε την βασιλομήτωρ, τη γιαγιά δηλαδή του Κάρολου να περιμένει και αυτή στο τηλέφωνο. Και εκεί ξαφνικά στο χαλί εμφανίζεται μέσα στο Μπάκιγχαμ ένα ποντίκι. Ναι αυτό που διαβάσατε! Ένας ποντικός περνάει πάνω από το χαλί σχεδόν κοντά στα πόδια της βασιλομήτωρ.

The Crown

Σοκ και δέος! Δεν το πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε… Ένας ποντικός να κυκλοφορεί ανενόχλητος μέσα στο Μπάκιγχαμ και αυτό να αποτυπώνεται και στον φακό της σειράς στο Netflix.

Για όσους δεν μας πιστεύουν ξεκινήστε να δείτε τον τέταρτο κύκλο του The Crown και στο τρίτο επεισόδιο στο 01:16 θα δείτε και τον ποντικό!