Οι The Fixer αναχωρούν για το πρώτο τους μουσικό ταξίδι με τα τελευταία μέλη, τον Ryan Osbourne και τον Dr. Wiggins να ενώνουν τη Melladonna και τον Vic Sin, οπλισμένοι με ένα τρελά πιασάρικο νέο single για το κομμάτι τους “Depart”.

Προχωρώντας στο επόμενο κεφάλαιο τους είναι ένα κομμάτι με επίμονους ρυθμούς και βρώμικα αγκίστρια που προέρχονται από όλα τα μέλη.

Αντλώντας από μια ηχητική παλέτα βιομηχανικού και γοτθικού σκληρού ροκ που θα περίμενε κανείς από την προηγούμενη δουλειά τους, ανέβασαν το ρυθμό αντλώντας από τη συνδυασμένη εκτίμησή τους για την πανκ και την ηλεκτρονική μουσική για να δημιουργήσουν αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως σκληροτράχηλος. κατάλληλο για raver.

Ενώ ο Depart δείχνει μια νέα διάσταση στον ήχο της μπάντας μουσικά. Η Melladonna και ο Vic έχουν συνεργαστεί για να κάνουν αυτό που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο άλμα του συγκροτήματος σε νέα επικράτεια (λυρικά). Το τραγούδι ενσαρκώνει την απογοήτευση του να είσαι κολλημένος σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να αλλάξεις και ξέρεις πώς να βελτιώσεις την κατάσταση.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Τότε αναπόφευκτα αφήνοντας κάτι πίσω. Γραμμές όπως «πες μου πού είναι το σημείο που ο παθητικός γίνεται επιθετικός» ή «Σκέψου για λίγο πώς θα τελειώσει αυτό για σένα» έρχονται σε αντίθεση με τη συνηθισμένη παιχνιδιάρικα διασκεδαστική, αλλά και σκοτεινή προσέγγισή τους. Αφήνοντας το “Depart” να έχει μια αγωνιώδη γροθιά που η μπάντα δεν έχει εξερευνήσει σε αυτό το σημείο.

Τσέκαρε το κομμάτι εδώ!

Αφήστε τους προμηθευτές του “Dark.Sexy.Loud”. σας μεταφέρει σε ένα αξέχαστο ταξίδι στο σημείο που είναι γεμάτο με γλυκά αυτιού γεμάτο άγχος.

Tσέκαρε και αυτά: