Καρντάσιανς

Μετά από 14 χρόνια, η αμερικανική τηλεοπτική σειρά Keeping Up With The Kardashians ρίχνει αυλαία, με τον τελευταίο κύκλο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση της Kim.

Η οικογένεια που έγινε παγκόσμια γνωστή μέσα από τη σειρά, κατάφερε να καθηλώσει το κοινό της με τις ίντριγκες, αλλά και με την ατελείωτη χλιδή.

Τα γυρίσματα της σειράς Keeping Up With The Kardashians δεν πραγματοποιήθηκαν σε κάποιο σπίτι της οικογένειας, αλλά σε μια υπερπολυτελή έπαυλη που δεν της ανήκε.

Το “ψεύτικο” σπίτι όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς είχε παρουσιαστεί ως το σπίτι της Kris Jenner. Στην πραγματικότητα, η Kris Jenner δεν έζησε ποτέ εκεί, αλλά ούτε και τα παιδιά της.

Η συγκεκριμένη μεσογειακού στυλ έπαυλη των 38.000 τετραγωνικών ποδιών βγαίνει στο “σφυρί” έναντι 7,99 εκατομμυρίων δολαρίων και εμείς πεθαίνουμε να μάθουμε ποιος θα την αγοράσει.

Η βίλα των Kardashians διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, οχτώ μπάνια, μια κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας κι υψηλών προδιαγραφών, μια πισίνα με αλμυρό νερό, αλλά και θεσπέσιους εξωτερικούς χώρους.

Η οικογένεια Kardashian – Jenner πέρα από τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει, αποτελεί μία από τις πιο οικονομικά ισχυρές οικογένειες όλου του κόσμου.

Friendly reminder: Η Kris Jenner έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Robert Kardashian, τον Rob και τις Kim, Khloe, Kourtney, ενώ με την Caitlyn Jenner (πρώην Bruce Jenner) έχει αποκτήσει άλλα δύο, τις Kendall και Kylie.