The Motley Goat

Για τον ερχόμενο χειμώνα, η The Motley Goat αποτίει φόρο τιμής στον πρωτοπόρο του κινήματος De Stijl – τον Πιετ Μόντριαν.

Ενσωματώνοντας το παρελθόν στο 2022, ο Οίκος παρουσιάζει μια συλλογή με μεγάλες, γεωμετρικές γραμμές και περίπλοκα μοτίβα, ζωντανά, συχνά συγκρουόμενα χρώματα, έντονα γράμματα, λουλούδια και περίτεχνα θέματα: αυτά τα χαρακτηριστικά προσδιορίζουν την αισθητική της νέας συλλογής.

Αν και πρόκειται για ένα brand με ρετρό επιρροές, η The Motley Goat καταφέρνει και την τρέχουσα σεζόν να προσαρμόζει τη συλλογή της με τρόπο τέτοιο ώστε να αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες τάσεις.

Τι νέο υπάρχει: μίνι και μάξι φορέματα, φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα, μεταξωτά φουλάρια εξαιρετικής σχεδίασης, εμπριμέ πουκάμισα, άνετα και κομψά μπουφάν, κολάν από οργανικό βαμβάκι, η σειρά φούτερ ‘Nowness’ (μια πιο προσιτή, αλλά βιώσιμη σειρά του κλασικού The Motley Goat φούτερ) – μια ολόκληρη σειρά από πολυλειτουργικά, premium ενδύματα που έχουν σχεδιαστεί για τον πολυάσχολο, πολύπλευρο τρόπο ζωής του σύγχρονου καταναλωτή.

Η βιωσιμότητα ήταν και παραμένει βασικό στοιχείο της ταυτότητας της The Motley Goat και είναι βαθιά ριζωμένη στη στρατηγική της εταιρείας. Η φιλοδοξία της Motley Goat είναι να διαδραματίσει έναν ενεργό ρόλο στην προώθηση και εφαρμογή βιώσιμων μεθόδων παραγωγής και εμπορίου, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες πρακτικές και μεθόδους αλλά και να ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αυξανόμενη ζήτηση για διάλογο, διαφάνεια και πιο βιώσιμες πρακτικές.

AW23 Women’s Campaign from The Motley Goat on Vimeo.

Από το 2015 που πρωτοσυστήθηκε μέχρι και σήμερα, «το Παρδαλό Κατσίκι» έχει αγαπηθεί από τους fashionistas αλλά και από τους διάσημους και διεκδικεί να γίνει το trademark του φετινού χειμώνα με τις νέες ευφάνταστες δημιουργίες του. Έχοντας πλέον ολοκληρωμένες ανδρικές, γυναικείες αλλά και παιδικές συλλογές, το Παρδαλό Κατσίκι είναι icon και φέτος τον χειμώνα εμφανίζεται ανανεωμένο και συνάμα νοσταλγικό, διατηρώντας όμως αμείωτο το κέφι, μαζί με την «πράσινη» φιλοσοφία και made in Greece ετικέτα του.

Τσέκαρε και αυτά : 

Λέων 2023: Ερωτικές προβλέψεις για το νέο έτος

Χριστούγεννα 2022 : Η συγκινητική διαφήμιση της Disney