The Motley Goat

Η νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής της The Motley Goat για την περίοδο SS 2020 είναι ένας ανοιχτός διάλογος του brand με τον κόσμο του πολιτισμού και της τέχνης κάτω από το ελληνικό φως.

Ακολουθώντας την δημιουργική κατεύθυνση της The Motley Goat, η καμπάνια ακολουθεί μια αφήγηση για να πει μια ιστορία για τις ζωές, τα συναισθήματα και τις προσωπικότητες των πρωταγωνιστών, ενώ το μεσογειακό φως δημιουργεί μια χαρούμενη διάθεση. Ο νεοκλασικός ρομαντισμός που αποπνέουν τα κτίρια της Ερμούπολης, τα πλακόστρωτα σοκάκια και ο ζεστός ελληνικός ήλιος γίνονται το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό της γυναικείας The Motley Goat συλλογής.

Από την κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης έως τις ζεστές μέρες δίπλα στη θάλασσα, η γυναικεία καλοκαιρινή συλλογή της The Motley Goat για το 2020 είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το πού επιλέξετε να περάσετε το καλοκαίρι. Η ελαφριά αίσθηση κυριαρχεί, ενώ η συλλογή προσφέρει μια πλήρη σειρά αξεσουάρ, από μεταξωτά φουλάρια και βαμβακερές τσάντες έως δερμάτινα σανδάλια και καπέλα.

Τα κεντήματα, τα prints και τα strass πρωταγωνιστούν πάνω σε άριστης ποιότητας βαμβακερά υφάσματα, ενώ τα φουλάρια, που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το brand Magnadi, ενθουσιάζουν με τα ευφάνταστα σχέδια τους και μας χαρίζουν ένα ξεχωριστό στυλ που θυμίζει Ελλάδα.

Η συλλογή του brand έχει ήδη προσελκύσει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον και έχει τοποθετηθεί σε πάνω από 35 επιλεγμένες boutiques σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και νέες συνεργασίες.