The Voice

To 2014 είχε συγκλονίσει το ιταλικό “The Voice“, η καλόγρια Κριστίνα Σκούσια, καθώς ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε με πάθος το τραγούδι της Alicia Keys “No one”. Kαι το κοινό, όπως και οι κριτές αμόκ με την εκπληκτική εμφάνιση!

Η αείμνηστη Ραφαέλα Κάρα δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της ενώ και οι άλλοι κριτές κοιτούσαν αποσβολωμένοι τη σκηνή και προσπαθούσαν να διαχειριστούν αυτό που συμβαίνει!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γυναίκα με την πολύ δυναμική φωνή, βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού, δημιούργησε ένα άλμπουμ που δώρισε στον παπά Φραγκίσκο και άφησε μετά από κάποια χρόνια την μοναχική ζωή.

Όπως αποκάλυψε η πρώην νικήτρια του ιταλικού “Τhe Voice”, πλέον ζει στην Ισπανία, είναι σερβιτόρα και μπορεί να κάνει πράγματα στη ζωή της που δεν είχε φανταστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή Βερίσσιμο στην ιταλική τηλεόραση, ανέφερε πως ο κόσμος πρέπει να ακούει την καρδιά του και να κάνει πράγματα τα οποία χρειάζονται θάρρος. Η αλλαγή είναι σημάδι εξέλιξης σύμφωνα με την ίδια και δεν πιστεύει πως υπάρχει σωστό και λάθος.

Φορώντας ένα κόκκινο παντελόνι, τακούνια και βαμμένη, η πρώην καλόγρια δε θύμιζε σε τίποτα εκείνο το κορίτσι που τάραξε τα νερά του show!

Eξακολουθεί να κυνηγά το όνειρο της στο τραγούδι και συνεχίζει να έχει πίστη στο Θεό!

Τσέκαρε και αυτά :

Κιμ Γιονγκ Ουν : Νέα εμφάνιση με την κόρη του

Asia Express : Τι θα δούμε την Κυριακή 26/11